De mooiste tijd van je leven!

Kinderen ontwikkelen zich het best in een veilige en voorspelbare omgeving, die voldoende uitdaging biedt en waar zij leren zich met andere kinderen en tot zichzelf te verhouden.

Van baby tot student!

12 locaties voor kinderopvang, 20 peuterspeelzalen, 20 basisscholen, 1 school voor speciaal basisonderwijs en 2 scholen voor voortgezet onderwijs.

 

Integrale kindcentra

Op onze IKC’s is een doorgaande ontwikkelingslijn voor de kinderen van 0 tot 12 jaar met een eenduidige pedagogische visie en aanpak. Zo verloopt de overgang naar de basisschool soepeler en groeien de kinderen op in een veilige omgeving.

Basisonderwijs met passie gegeven

Onze 21 basisscholen leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen tot sociaal invoelend, autonoom en zelfverantwoordelijk persoon.

Voortgezet onderwijs met lef en ambitie!

Het Hoeksch Lyceum en het Actief College zijn onze scholen voor het voortgezet onderwijs; samen bieden zij elk kind in de Hoeksche Waard een passende plek voor voortgezet onderwijs.

Spelenderwijs ontdekken

Onze peuterspeelzalen hebben een huiselijke sfeer waar peuters onder professionele begeleiding de wereld spelenderwijs ontdekken op weg naar de basisschool.

Kinderopvang & onderwijs

De Hoeksche School biedt professionele opvang en begeleiding van baby tot student

Het laatste nieuws

Onze locaties

Verspreid over de Hoeksche Waard zijn al onze locaties te vinden.

Onze locaties

De Hoeksche School heeft 21 openbare basisscholen en 2 scholen voor voortgezet onderwijs. De Hoeksche School Kinderopvang heeft 29 locaties. Lees hier wat ouders en kinderen over onze locaties zeggen.

Voor mijn kind zoek ik…

Op zoek naar een peuterspeelzaal in ‘s-Gravendeel? Of op zoek naar kinderopvang en een basisschool in hetzelfde gebouw? Bekijk het overzicht en zie in één oogopslag per woonplaats de faciliteiten op onze basisscholen.