Openbaar basisonderwijs Hoeksche Waard
Vorige Volgende

Verrassing voor Harry Visser van Obs Het Driespan

— 19 juni 2020

Harry Visser is sinds dit schooljaar namelijk al 40 jaar ‘meester Harry’.
Een paar maanden geleden zou de receptie van meester Harry Visser zijn, omdat hij 40 jaar in het onderwijs werkt. Deze receptie kon niet doorgaan en dus vonden de leerlingen en juf Annelies, met wie hij samen voor groep 8 staat, het tijd worden voor een verrassingsmiddag.
Al eerder bedachten zij unieke dingen die goed passen bij de meester en nu konden ze de plannen nog mooi voor het einde van dit schooljaar uitvoeren. Zo werd er taart gegeten en een liedje van de Blues-Brothers gezongen, met bijpassende hoedjes uiteraard. Ook mocht meester Harry een prachtig schilderij in ontvangst nemen dat de leerlingen speciaal voor hun meester hebben gemaakt.