Bij Stichting De Hoeksche School zijn ruim 550 medewerkers in dienst. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich thuis voelen en zich voortdurend professionaliseren.

De Hoeksche School als werkgever

Werken bij De Hoeksche School is werken bij een dynamische, open organisatie met een prettige werksfeer. Dat geldt voor zowel ons bestuurskantoor als onze scholen.

Werkgeluk

Als jouw werkgever willen we een grote bijdrage leveren aan jouw werkgeluk. Dit doen we niet alleen met een aantrekkelijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden, maar juist ook door jou de ruimte te geven. Om je mening te geven. Om mee te denken. En om jouw talenten te ontdekken en tot bloei te laten komen.

Praktische informatie

Tegelijkertijd willen we je zo goed mogelijk ondersteunen bij alle praktische zaken die voor jou, als werknemer, belangrijk zijn. Meer informatie vind je in het menu hiernaast. Zoek je informatie over een ander onderwerp? Of heb je aanvullende vragen? Neem dan contact op met Iwan de Looff, beleidsmedewerker personeelszaken. Iwan is bereikbaar op 078-6295996 of i.delooff@dehoekscheschool.nl