Jolanda Hitzert

Strijen

Hallo, Ik ben Jolanda Hitzert, al 35 jaar getrouwd met Leo en moeder van 5 kinderen in de leeftijd van 18 t/m 30 jaar. Na mijn opleiding tot A- verpleegkundige heb ik 5 jaar gewerkt, waarna ik fulltime moeder ben geworden.

Sinds Jan 2004 wend ik mijn jarenlange ervaring aan als gastouder. Dit doe ik dus nu al ruim 15 jaar, met erg veel plezier en tevreden ouders!

De kinderen bied ik een huiselijke, veilige en kindvriendelijke omgeving waar ze zich kunnen ontwikkelen op eigen niveau. Uw kind krijgt aandacht individueel en persoonlijk, zodat het zich welkom voelt.
Sinds kort ben ik een erkende Kiki gastouder, dit houdt in dat ik voorschoolse educatie met behulp van het Kikiprogramma aanbied.
Omdat het kleinschalig is heeft uw kind altijd vertrouwde gezichten en is het fijn om met dezelfde kindjes te spelen, dit geeft ook stabiliteit en vertrouwen.

De kinderen krijgen ritme en structuur door dezelfde dagindeling.
Normen en waarden vind ik erg belangrijk, respect voor ieder, niet vloeken of grof taalgebruik, de kinderen helpen om conflicten op een goede manier op te lossen.
Kinderopvang de Stampertjes is een zelfstandige onderneming die aangesloten is bij Gastouder Bureau “Stichting KinderOpvang Cromstrijen”.

U heeft recht op kindertoeslag, gunstige tarieven, en is goedkoper dan reguliere kinderopvang. Er vindt jaarlijks een risico inventarisatie plaats, ook evaluatie gesprekken en voortgang van de kinderen.
Ook wordt elk jaar de cursus kinder EHBO georganiseerd en gevolgd en worden er thema avonden aangeboden voor bijscholing, en ontmoet je andere gastouders om ervaringen uit te wisselen. Veel ouders kiezen voor gastouderopvang omdat die flexibel is. Zo hoeft er alleen betaald te worden voor de uren dat er daadwerkelijk opvang gevraagd wordt. Daarnaast zijn ook de opvangtijden bij mij flexibel (tussen 06:00 en 18:00). Wanneer uw kind bv zich niet lekker voelt hoeft hij of zij niet direct opgehaald te worden, dit gebeurd in overleg met de ouders.
Mijn moeder helpt mee met de kinderopvang en dat wordt door de kinderen erg gewaardeerd, een extra paar ogen en handen zijn altijd makkelijk.

Wilt u nog meer informatie over de gastouderopvang, dan kunt u mij een bericht sturen en kunnen we vrijblijvend verder praten.
 

Werktijden

Maandag06.00-18.00
Dinsdag06.00-18.00
Woensdag06.00-18.00
Donderdag06.00-18.00
Vrijdag06.00-18.00

Gastouderformulier