Nieuwe teamleider havo Hoeksch Lyceum

— 26 oktober 2021

De schoolleiding van het Hoeksch Lyceum zal met een extra teamleider worden uitgebreid. De huidige teamleider havo, Peter Legierse, wordt teamleider Organisatie. Er is een nieuwe teamleider aangetrokken voor de havo-bovenbouw. Lennart van der Meer stelt zich hierna voor.

Mijn naam is Lennart van der Meer, 35 jaar, getrouwd en vader van twee jongens. Eén van één jaar oud en één van twee jaar oud.
Ik ben geboren en getogen in Oud-Beijerland. Na ruim tien jaar in Utrecht en Rotterdam te hebben gewoond zijn mijn vrouw en ik vijf jaar geleden in Oud-Beijerland komen wonen. Ik heb politieke geschiedenis in Utrecht en Nijmegen gestudeerd en daarna mijn eerstegraads lesbevoegdheid geschiedenis behaald. Afgelopen vijf jaar ben ik werkzaam geweest op het Emmauscollege als afdelingsconrector 2/3h. Een school op de grens tussen Rotterdam en Capelle aan de IJssel. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn gezin, lees ik boeken of sport ik.
Ik kijk er erg naar uit om per 1 november te starten als teamleider 3, 4 en 5 havo op het Hoeksch Lyceum. De eerste indrukken van het Hoeksch waren erg positief! Een mooie ambitieuze school met een prettige sfeer, waar ik graag aan mee wil bouwen. Ik hoop dan zo snel mogelijk leerlingen, collega’s en ouders te leren kennen.

Tot snel,
Lennart van der Meer