Open Huis Actief College

— 21 januari 2022

De open dag van het Actief College van vrijdag 28 januari komt er aan!

Volgens de richtlijnen mag dit georganiseerd worden, maar wel in een aangepaste, sobere vorm en alleen voor leerlingen van groep 8.

Het Actief College biedt de volgende twee mogelijkheden:

1. Wil je graag een kijkje komen nemen in het prachtige nieuwe gebouw, dan kun je je samen met één ouder of verzorger aanmelden voor een rondleiding van 30 minuten.
  2. Wil je graag meer informatie over de school, dan kan je je aanmelden voor de algemene presentatie die zal worden gehouden in de kantine van het Actief College. De presentatie duurt ongeveer 30 minuten en daarna is er nog kort de tijd om vragen te stellen.

Ziet het Actief College jou terug op vrijdag de 28e? Meld je dan nu aan via: administratie@actiefcollege.nl

Geef in de mail het volgende aan: je naam, naam van de basisschool, of je komt met je vader of moeder en voor welke optie je kiest (1. Rondleiding of 2. De algemene presentatie).

Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 26 januari 12.00 uur. Je krijgt na de aanmelding per mail een tijdslot toegewezen tussen 19.00 uur en 21.30 uur.