Vorige Volgende

Nieuwe directeur IKC De Klinker

— 4 februari 2022

Nieuwe directeur IKC De Klinker

IKC De Klinker in Oud-Beijerland heeft sinds 1 februari een nieuwe directeur in de persoon van Marloes Dam. Zij geeft nu samen met Martin Dekker, die parttime is gaan werken, leiding aan ons integraal kindcentrum in Poortwijk, Oud-Beijerland. Marloes stelt zich hierna zelf aan u voor:

Mijn naam is Marloes Dam, 33 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend in Oud-Beijerland.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig bij mijn paard te vinden. Ook hebben wij een oldtimer, waarmee we graag rondtrekken door Europa. Ik vind het een sport om de mooiste routes uit te stippelen, mijn vriend vindt het een uitdaging om zonder pech op de volgende bestemming aan te komen…

Na het behalen van mijn Pabo-diploma ben ik aan de slag gegaan op Het Pluspunt. Eerst als leerkracht en unitcoördinator, later als adjunct-directeur.
Daarna heb ik een overstap gemaakt naar de andere kant van de Haringvlietbrug. Ik ben daar directeur geweest van een leuke basisschool op Goeree-Overflakkee.

Inmiddels ben ik alweer een kleine twee jaar werkzaam op De Klinker.
Een ontzettend fijne school! De Klinker streeft ernaar kinderen te laten zijn wie zij zijn. Daarnaast is het een plek waar een geweldig team samenwerkt.
De school is volop in ontwikkeling en dit alles om de capaciteiten en talenten van ieder kind te laten ontwikkelen en om hen wijzer de wereld in te laten gaan.
De charme, de eigenheid en de ambitie die de school uitdraagt spreken mij ontzettend aan. Ik ben dan ook heel blij dat ik hier mijn bijdrage aan mag leveren.

Ik heb enorm veel zin om samen met Martin Dekker, als duo-directeur, op De Klinker aan de slag te gaan!