Previous Next

Maatregelen coronavrus- update

— 5 maart 2020

Update coronavirus

Recent heeft u van ons een informatiebrief ontvangen over de manier waarop wij omgaan met het coronavirus. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Hierbij brengen wij u op de hoogte van het aangescherpte advies van het RIVM.

Aangescherpte advies

Het RIVM adviseert mensen die naar een gebied zijn gereisd met veel besmettingen en lichte verkoudheidsklachten en/of koorts hebben, thuis te blijven en uit voorzorg contact met anderen te beperken. Het RIVM houdt een actueel overzicht bij van de gebieden die het betreft.

Wanneer uw kind thuis houden?

Wij vragen u uw kind thuis te houden als uw kind:

– verkoudheidsklachten en/of koorts heeft en tevens de afgelopen 2 weken in een land/regio is geweest met het wijdverspreide coronavirus;

– uw kind, huisgenoot of familie is van een patiënt met het coronavirus en hiermee in contact is geweest.

Verdere informatie: Op de website van de GGD en de website van het RIVM staat de meest actuele informatie over het coronavirus. Het RIVM heeft ook een speciaal telefoonnummer voor vragen over corona: 030 – 274 91 11.